Hundkurs :)

Det var vi på idag.

Dagen började med att jag messade Annika o frågade om hon o Tiger ville ta en promenad vid campingen o där omkring. Fick svar att det ville dom och att hon tar med kaffe :) så jag tog med lite Ballerina-kex.
Så in i bilen och iväg o hämta de två. Släppte hundarna lösa direkt vi parkerat. Sen sprang de o busade, vi hörde  någon skrika - Nej, stanna!
Det var en 13 månader gammal hund som inte ville följa med husse riktigt, så de tre busade lite oxå, det såg ut som om de hade kul ihop, roligt när det kan vara så :)
Efter det satte vi oss och fikade i det fina vädret :) Blev en liten runda till, sen hem.

Ut till Saxtorps-sjöarna för hundkurs, jag, Nicklas och Tyson. Där övade vi sök. Jag fick springa och gömma mig under en presenning, sen skulle han hitta mig. Det gick inte så bra första gången, men sen fattade han det och hittade mig o sen fick även husse gömma sig :)

Efter det blev det direkt till jobb, så jag kommer kanske sova gott i natt, som jag inte har gjort på 1,5 vecka snart, vaknat någon/några gånger per natt :)

Vaccinationsveckan detta :)

I tisdags fick jag min sista vaccination mot Heptatit A, Ida och Angelica fick sista Heptatit A+B vaccinet.

I torsdags var jag och Tyson hos veterinären. Han fick sin "1-års"-vaccin. Veterinären tittade och lyssnade på honom, han har fina tänder sa hon :) Det var svårt att lyssna på hjärta och lungor då han var lite "rörlig" min lille plutt...men det hon hörde var nog bra uppfattade jag det som, sen fick han sin spruta.

Sen skulle vi betala, ut i receptionen, där frågade jag om pass till hundar. Undrade om vi måste vänta en tid nu efter detta vaccinet innan vi kan ta första Rabies-sprutan. Det behövdes inte, så jag stängde dörren till receptionen och Tyson fick sin andra spruta, på fem minuter. Han var så duktig min lille pälskling :)

Detta "kalaset" gick på 730 kr....och om 4 veckor är det dags för nästa Rabies-spruta, då blir det 390 kr till, sen efter några månader måste man ta ett blodprov för att se om han har vaccinet i sig, det kostar säkert en 1200-1300 kr...om inte mer :(
Men det är det värt om man kan få ta med honom när man ska nånstans :)

RSS 2.0